2014. szeptember 18-20. között megnyitotta kapuit Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása,Délegyházán.

IMG 9500 300 x 169

A nagyérdemű csürtök – péntek – szombat 10:00-18:00 óra között tekinthette meg a 43 kiállító belső standját, a hatalmas gépmonstrumokat, a statikus és a dinamikus területeket. A gépeket nem csak álló helyzetben lehetett megcsodálni, hanem működés közben is próbára lehetet tenni a dinamikus területeken.

Az ÉBSZ Építőgép Kiállítás idén 5. alkalommal került megrendezésre.

 

Számokban röviden:

- 45 kiállító vett részt a kiállításon- 735 m2 belső kiállítási standterület
- 18 külső statikus területi kiállító 2430 m2-en
- 9 kiállító a 9 gépkategóriánál, 38 tesztelhető építőgéppel, 819 teszteléssel
- „Ország legjobb gépkezelője” versenye 3 gépkategóriában, 61 résztvevővel, 163 versennyel
- 44 gépshow-bemutató
- több, mint 410 építőipari berendezés
- 2342 látogató, melynek 50% szakmai

IMG 9246 300 x 169Az idei évben a kiállítás előtti héten szakad le az ég, mely igencsak megnehezítette az építési munkálatokat. Szerencsére a kiállítás hetének első felében megérkezett a várva várt napsütés, így gond nélkül folytatódhatott az építkezés. A kiállítás alatt csodálatos idő köszöntött be, napsütés és kellemes meleg fogadta a kilátogatókat.

Idén is lehetőség nyílt az online regisztrációra, mellyel sokan éltek, 1.235 látogató. Azoknak, aki nem regisztráltak online lehetőségük volt a helyszínen regisztrálni. Ezt a lehetőséget 1.108-an választották.


Az „Ország legjobb gépkezelője” verseny legaktívabb napja a szombat volt, összesen 163 verseny zajlott le a 3 nap alatt. A gépkezelői versenyben a kotró-rakodó IMG 9155 300 x 169volt a sláger – 58 verseny került rögzítésre-, de a többi gépet sem hagyták porosodni a lelkes versenyzők. Megragadva az alkalmat, ezúton is szeretnénk gratulálni a versenyzőknek, valamint az abszolút kategóriában győzteseknek:

1. Valkai József

2. Szegedi Zoltán

3. Huber Zsolt

 

A dinamikus terülten a legkeresettebb munkagépek a minikotrók, kompakt rakodók és lánctalpas kotrók voltak, de a kotró-rakodók és a többi gépkategóriában is szép számmal jelentek meg a tesztelők.

 

 

Összesen 819 alkalommal életszerű körülmények között győződtek meg személyesen is a látogatók a munkagépek kezelhetőségéről. Géptesztelés alkalmával szerencsére személyi sérülés és vagyoni kár nem keletkezett.

 

IMG 9245 300 x 169A látogatók körében végzett primer véleménykutatás keretében a rendezvényt az iskolai osztályzatoknak megfelelően összességében 4,5 osztályzatot kapott, az esemény résztvevői rendkívül elégedettek voltak, 100%-uk nyilatkozott úgy, hogy a legközelebbi rendezvényt is feltétlenül meglátogatják.A legnagyobb tetszést az életszerű körülmények között tesztelhető gépek, a gépbemutatók aratták, alapvetően a rendezvény felépítésével, egészével szimpatizáltak a látogatók. A kiállítók körében végzett kutatásnál 3,91-es eredményt kaptunk. A válaszadók legtöbbje tervezi a következő kiállításon való részvételt, mint kiállító.

Bízunk benne, hogy kiállítóink és látogatóink, akik bizalmat szavaztak a rendezvénynek, a nehéz gazdasági helyzet közepette is, pozitív érzéssel gondolnak vissza az eseményre, hasznos és értékes információkkal gazdagodva, erőfeszítéseik meghozzák a várt sikert, eredményt!

 

Ne feledjük, a gépek értünk dolgoznak!

 

Találkozzunk a következő ÉBSZ Építőgép Kiállításon!

 

Üdvözlettel:

ÉBSZ titkárság