ÉBSZ 2014 Építőgép Kiállítás, Délegyházán!

2014. szeptember 18-20. között megnyitotta kapuit Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása,Délegyházán.

IMG 9500 300 x 169

A nagyérdemű csürtök – péntek – szombat 10:00-18:00 óra között tekinthette meg a 43 kiállító belső standját, a hatalmas gépmonstrumokat, a statikus és a dinamikus területeket. A gépeket nem csak álló helyzetben lehetett megcsodálni, hanem működés közben is próbára lehetet tenni a dinamikus területeken.

Az ÉBSZ Építőgép Kiállítás idén 5. alkalommal került megrendezésre.

 

Számokban röviden:

- 45 kiállító vett részt a kiállításon- 735 m2 belső kiállítási standterület
- 18 külső statikus területi kiállító 2430 m2-en
- 9 kiállító a 9 gépkategóriánál, 38 tesztelhető építőgéppel, 819 teszteléssel
- „Ország legjobb gépkezelője” versenye 3 gépkategóriában, 61 résztvevővel, 163 versennyel
- 44 gépshow-bemutató
- több, mint 410 építőipari berendezés
- 2342 látogató, melynek 50% szakmai

IMG 9246 300 x 169Az idei évben a kiállítás előtti héten szakad le az ég, mely igencsak megnehezítette az építési munkálatokat. Szerencsére a kiállítás hetének első felében megérkezett a várva várt napsütés, így gond nélkül folytatódhatott az építkezés. A kiállítás alatt csodálatos idő köszöntött be, napsütés és kellemes meleg fogadta a kilátogatókat.

Idén is lehetőség nyílt az online regisztrációra, mellyel sokan éltek, 1.235 látogató. Azoknak, aki nem regisztráltak online lehetőségük volt a helyszínen regisztrálni. Ezt a lehetőséget 1.108-an választották.


Az „Ország legjobb gépkezelője” verseny legaktívabb napja a szombat volt, összesen 163 verseny zajlott le a 3 nap alatt. A gépkezelői versenyben a kotró-rakodó IMG 9155 300 x 169volt a sláger – 58 verseny került rögzítésre-, de a többi gépet sem hagyták porosodni a lelkes versenyzők. Megragadva az alkalmat, ezúton is szeretnénk gratulálni a versenyzőknek, valamint az abszolút kategóriában győzteseknek:

1. Valkai József

2. Szegedi Zoltán

3. Huber Zsolt

 

A dinamikus terülten a legkeresettebb munkagépek a minikotrók, kompakt rakodók és lánctalpas kotrók voltak, de a kotró-rakodók és a többi gépkategóriában is szép számmal jelentek meg a tesztelők.

 

 

Összesen 819 alkalommal életszerű körülmények között győződtek meg személyesen is a látogatók a munkagépek kezelhetőségéről. Géptesztelés alkalmával szerencsére személyi sérülés és vagyoni kár nem keletkezett.

 

IMG 9245 300 x 169A látogatók körében végzett primer véleménykutatás keretében a rendezvényt az iskolai osztályzatoknak megfelelően összességében 4,5 osztályzatot kapott, az esemény résztvevői rendkívül elégedettek voltak, 100%-uk nyilatkozott úgy, hogy a legközelebbi rendezvényt is feltétlenül meglátogatják.A legnagyobb tetszést az életszerű körülmények között tesztelhető gépek, a gépbemutatók aratták, alapvetően a rendezvény felépítésével, egészével szimpatizáltak a látogatók. A kiállítók körében végzett kutatásnál 3,91-es eredményt kaptunk. A válaszadók legtöbbje tervezi a következő kiállításon való részvételt, mint kiállító.

Bízunk benne, hogy kiállítóink és látogatóink, akik bizalmat szavaztak a rendezvénynek, a nehéz gazdasági helyzet közepette is, pozitív érzéssel gondolnak vissza az eseményre, hasznos és értékes információkkal gazdagodva, erőfeszítéseik meghozzák a várt sikert, eredményt!

 

Ne feledjük, a gépek értünk dolgoznak!

 

Találkozzunk a következő ÉBSZ Építőgép Kiállításon!

 

Üdvözlettel:

ÉBSZ titkárság

Verbis VF Venieri show

 VF Venieri munkagépbemutatók az ÉBSZ-en. VF 8.23D, vagy VF10.23C derékcsuklós kotró-rakodóval bemutató árokásás és betemetés mind a gép homlokrakodó, mind kotrószerelékvel, hangsúlyozva gép építési módjából fakadó (derékcsuklós gépkialakítás, a hidrosztatikus hajtás, az alacsony súlypont, kedvező tömegeloszlás a tengelyek között stb.) különleges képességeket, stabilitást, műveleti gyorsaságot, emelő- és ásóképességet. Ne maradj le Te se róla! 2014.09.18. 11.00. Regisztrál már most: www.ebszkiallitas.hu

verbis gepshow

Gépkezelői verseny kotró-rakodó (JCB) kategóriában

Keressük az Ország legjobb gépkezelőjét!
Várjuk jelentkezését kotró-rakodó (JCB) kategóriában!
A feladat neve: Cső a csőben.
A feladat alkalmával a két tüskével kell dolgozni. A feladat kezdetén a kanál a raklapon van. Jelzésre a gépkezelő felemeli a kanalat, az egyik tüskét az egyik csőbe, majd megfordul és a másik tüskét a másik csőbe helyezi. Nehezíti a feladatot két hordó, melyekre poharakat helyeznek el. A hordóhoz nem érhet a tüske, viszont a poharakat le kell verni a hordókról!

jcb gepkezeloi kep1jcb gepkezeloi kep2

Kuhn Rakodógép Kft.

Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Kuhn Rakodógép Kft.

PALFINGER daruk, MITSUBISHI targoncák, SENNEBOGEN daruk és átrakógépek, KOMPTECH faaprító gépek, SIMEM betonkeverők és víztisztítók, valamint SULLAIR kompresszorok értékesítése Országos szervizhálózattal.

Elérhetőség: www.kuhn.hu

kuhn rakodogep

Mascus

Mascus

 Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Mascus.hu

A Mascus használt gépek és haszonjárművek internetes piactere, 42 országban, 39 nyelven. Széles termékskálánk többek között eladó használt kotrórakodókat, minikotrókat, homlokrakodókat tartalmaz. Gyorsabbá és hatékonyabbá tesszük a használt gépek és járművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjtjük a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

Elérhetőség: www.mascus.hu

Huntraco Zrt.

 

Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Huntraco Zrt.huntraco
A Huntraco Zrt. a Caterpillar földmunkagépek kizárólagos hazai márkakereskedője, teljeskörű, országos lefedettségű szakszervizzel, magas szinten képzett szerelőkkel és teljes körű alkatrészellátással áll ügyfelei rendelkezésére.

Elérhetőség: www.huntraco.hu

 

Huntrac Kft.

Huntrac

Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Huntrac Kft.
Kubota minikotrók és rakodók, földmunkagép alkatrészek kereskedelme, földmunkagépek javítása és szervize

Elérhetőség: www.huntrac.hu

Grandis Kft.


Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Grandis Kft.
A Grandis Kft. közel egy évtizede foglalkozik minősített egyéni munkavédelmi termékek kis-, és nagykereskedelemével, lát el hazai és multinaconális vállalatokat munkaruházattal, védőeszközökkel. Cégünk képviseli Magyarországon a Security Line és a TAO Safety spanyol védőlábbeli családot, Diadora Utility, Base és Dike munkavédelmi lábbeliket, melynek széles kínálatában megtalálhatók biztonsági szandálok, cípők, bakancsok, surranók mellett TAO Safety túralábbelik is.

Elérhetőség: www.grandis.hu

grandis logo

 

 

 

GeopTeam Méréstechnika Kft.

Újabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: GeopTeam Méréstechnika Kft.
A Geopteam Méréstechnika Kft. geodéziai mérőműszerek és eszközök forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 

GeopteamKínálatunkkal a professzionális építőipari felhasználók elvárásainak kívánunk megfelelni.

Elérhetőség: www.geopteam.hu

 

 

Famo Kft.

FamoÚjabb kiállítóval bővült az ÉBSZ Építőgép Kiállítás: Famo Kft. 
• Munkagépkanalak gyártása, javítása
• Kopóalkatrészek gyártása (vágóélek gyártása rajz alapján) és kereskedelme (körmök, vágóélek, dózer- és gréderélek)
• Darabolt kopásálló lemezek kereskedelme és                                                megmunkálása

Elérhetőség: www.famo.hu